Chilillä ja rosmariinillä maustetut karitsankyljykset
Perinteisesti rosmariinillä maustetut karitsankyljykset saavat terästystä ja potkua chilistä.
Ainekset
- 4 karitsan parikyljystä
- maustettua sormisuolaa (valkosipuli-rosmariini)
- rouhittua mustapippuria
- 1-2 chiliä
- 5-6 valkosipulinkynttä
- muutama tuore rosmariininoksa
- öljyä
Lisäksi:
- rucolaa tai muuta salaattia
- kiehautettuja vihreitä papuja
- yrttiöljyä
Valmistusohje
1. Mausta kyljykset sormisuolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Paloittele chili. Kuori ja halkaise valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy tavallisessa paistinpannussa.
Lisää chili, valkosipuli ja rosmariini. Paista, kunnes mausteet tuoksuvat. Ota ne pannusta pois.
2. Lisää karitsankyljykset pannuun. Voit halutessasi kypsentää ne parilapannussa. Paista molemmilta puolilta ruskeiksi ja sisältä punertaviksi.
3. Kumoa chili, valkosipuli ja rosmariini kyljysten päälle.
4. Tarjoa kyljykset salaatin, papujen ja yrttiöljyn kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous