
Chilillä maustetut kalapihvit
Chilillä ja inkiväärillä maustetut kalapihvit maistuvat uusien perunoiden kanssa. Niistä voi kasata myös mahtavat burgerit.
Ainekset
Kalapihvit:
- 400 g nahatonta hauki-, särki- tai ahvenfileetä
- 1 peruna
- 1 pieni sipuli
- 1/2 pieni chili
- 2 rkl raastettua inkivääriä
- 1 dl hienonnettua korianteria
- 1 prk (120 g) smetanaa
- 1 rkl limetinmehua
- 1 kananmuna
- 3/4 tl suolaa
Paistamiseen:
- voita tai margariinia
Valmistusohje
Chilillä maustetut kalapihvit tehdään näin:
1. Poista kalafileistä ruodot ja leikkaa fileet mahdollisimman pieniksi kuutioiksi. Kuori ja raasta peruna. Kuori ja hienonna sipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaikki ainekset kulhossa.
2. Sulata lettupannun koloissa voita tai margariinia. Nostele koloihin kalapihvitaikinaa ja paista pihvejä noin 3 minuuttia molemmin puolin.
3. Tarjoa chilillä maustetut kalapihvit keitettyjen uusien perunoiden kanssa.
Katso myös Kotiliesi.fi: Kalapihvit uunissa ja pannulla – maukkaat pihvit onnistuvat kuhasta, lohesta, hauesta, seitistä ja jopa savukalasta
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous