3.5.2012

Chimichurri-kastike

Teksti: Raija Uljas

Valmistusaika

Vaikeusaste

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

8 valkosipulin kynttä
3 laakerinlehteä
1 rkl kuivattua oreganoa
1 rkl tuoretta hienonnettua timjamia
1 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
1 rkl tuoretta hienonnettua persiljaa
3 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 rkl makeaa chilikastiketta
2 rkl hienonnettua punaista paprikaa
1.5 dl öljyä
0.5 dl viinietikkaa
2.5 dl kiehuvaa vettä

Valmistusohje

Hienonna valkosipulit. Mittaa kaikki ainekset kannelliseen tölkkiin tai pulloon. Ravista niin kauan, että ainekset ovat kokonaan
sekoittuneet. Jätä jääkaappiin vuorokaudeksi tekeytymään, minkä jälkeen kastike on valmis käytettäväksi. Kastike säilyy jääkaapissa useita päiviä. 

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi