Reseptit

Chorizo-couscous

Mehevä raakachorizo ja miedonmakuinen couscous saavat potkua valkosipulista.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jorma Marstio/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

2

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 ½ dl couscousia
  • 2 raakaa chorizoa
  • 2 raastettua valkosipulinkynttä
  • 1 dl pakastemaissia
  • 1 dl kurkkukuutioita
  • mustapippuria

Valmistusohje

1. Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Puserra makkarasta palloja pannulle, paista. Mausta valkosipulilla.
3. Sekoita ainekset keskenään.

Katso myös:

Itu-manteli-couscous, Ruoka.fi

Couscous porsaanlihalla, Ruoka.fi

Katkarapucouscous, Kotiliesi.fi

X