Reseptit 10.12.2015

Chorizo-couscous

Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jorma Marstio/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

2

Arvostelu

Mehevä raakachorizo ja miedonmakuinen couscous saavat potkua valkosipulista.

Ainekset

1 ½ dl couscousia
2 raakaa chorizoa
2 raastettua valkosipulinkynttä
1 dl pakastemaissia
1 dl kurkkukuutioita
mustapippuria

Valmistusohje

1. Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Puserra makkarasta palloja pannulle, paista. Mausta valkosipulilla.
3. Sekoita ainekset keskenään.

Katso myös:

Itu-manteli-couscous, Ruoka.fi

Couscous porsaanlihalla, Ruoka.fi

Katkarapucouscous, Kotiliesi.fi

Lue Myös

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi