27.4.2012

Couscous porsaanlihalla

Teksti: Elisa Johansson

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

400 g marinoituja porsaanlihasuikaleita
1-2 tl chili- tai paprikajauhetta
1 pussi g pakastevihanneksia
5 dl kasvislientä (fondista tai kuutiosta)
2 dl couscous-suurimoita

Valmistusohje

  1. Lisää porsaanlihasuikaleet pienissä erissä pataan tai paistokasariin. Ruskista ne omassa rasvassaan joka puolelta kauniin värisiksi. Mausta ruskistuneet lihasuikaleet maun mukaan chili- tai paprikajauheella.
  2. Lisää pakastevihannekset ja jatka kypsentämistä pari minuuttia. Lisää kasvisliemi, kuumenna kiehuvaksi ja sekoita joukkoon suurimot. Anna seistä kannen alla viisi minuuttia. Sekoita ennen tarjoilua.

LISÄKSI: Viipale grahamleipää, 1 tl kevyttuorejuustoa (rasvaa 2 %), lasillinen rasvatonta maitoa tai piimää

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *