Reseptit

Couscous porsaanlihalla

Couscous on loistava korvike riisille ja maistuu hyvin porsaanlihan kanssa. Nauti aterian lisäksi grahamleipää, kevyttuorejuustoa ja piimää.

Teksti:
Elisa Johansson

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 400 g marinoituja porsaanlihasuikaleita
  • 1-2 tl chili- tai paprikajauhetta
  • 1 pussi g pakastevihanneksia
  • 5 dl kasvislientä (fondista tai kuutiosta)
  • 2 dl couscous-suurimoita

Valmistusohje

  1. Lisää porsaanlihasuikaleet pienissä erissä pataan tai paistokasariin. Ruskista ne omassa rasvassaan joka puolelta kauniin värisiksi. Mausta ruskistuneet lihasuikaleet maun mukaan chili- tai paprikajauheella.
  2. Lisää pakastevihannekset ja jatka kypsentämistä pari minuuttia. Lisää kasvisliemi, kuumenna kiehuvaksi ja sekoita joukkoon suurimot. Anna seistä kannen alla viisi minuuttia. Sekoita ennen tarjoilua.

LISÄKSI: Viipale grahamleipää, 1 tl kevyttuorejuustoa (rasvaa 2 %), lasillinen rasvatonta maitoa tai piimää

X