Couscous porsaanlihalla
Couscous on loistava korvike riisille ja maistuu hyvin porsaanlihan kanssa. Nauti aterian lisäksi grahamleipää, kevyttuorejuustoa ja piimää.
Ainekset
- 400 g marinoituja porsaanlihasuikaleita
- 1-2 tl chili- tai paprikajauhetta
- 1 pussi g pakastevihanneksia
- 5 dl kasvislientä (fondista tai kuutiosta)
- 2 dl couscous-suurimoita
Valmistusohje
- Lisää porsaanlihasuikaleet pienissä erissä pataan tai paistokasariin. Ruskista ne omassa rasvassaan joka puolelta kauniin värisiksi. Mausta ruskistuneet lihasuikaleet maun mukaan chili- tai paprikajauheella.
- Lisää pakastevihannekset ja jatka kypsentämistä pari minuuttia. Lisää kasvisliemi, kuumenna kiehuvaksi ja sekoita joukkoon suurimot. Anna seistä kannen alla viisi minuuttia. Sekoita ennen tarjoilua.
LISÄKSI: Viipale grahamleipää, 1 tl kevyttuorejuustoa (rasvaa 2 %), lasillinen rasvatonta maitoa tai piimää
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous