Couscouspaprikat
Pienet paprikat saavat täytteekseen mausteista couscousia. Tarjoa täytetyt paprikat esimerkiksi osana runsasta meze-pöytää.
Ainekset
- 10-12 minipaprikaa
- suolaa
- mustapippuria
- 1 1/2 dl couscousia
- 1/2 rkl oliiviöljyä
- 1/2 sitruunan mehu
- ripaus kurkumaa
- 1/2-1 tl juustokuminaa
- 5 minitomaattia
- 1 punasipuli
- 1/2 dl korianterisilppua
- 1 dl turkkilaista jogurttia
Valmistusohje
1. Halkaise paprikat, poista siemenet. Valuta paprikoille vähän oliiviöljyä, mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria. Paahda puolikkaita 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
2. Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita joukkoon öljy, sitruunamehu, kurkuma ja juustokumina. Anna jäähtyä. Lisää silputut tomaatit, punasipuli ja korianteri.
3. Jaa täyte jäähtyneiden paprikoiden pinnalle. Lisää päälle nokare jogurttia.
Kasvikset maistuvat täytettyinä:
Zaa’atar -mausteseoksella maustetut täytetyt herkkusienet
Välimerelliset täytetyt kesäkurpitsat
Kotiliesi.fi: Juustolla täytetyt paprikat
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous