
Ainekset
- 100 g maito- tai valkosuklaata
- 1 (56 g) Dajm-patukka
- 2 1/2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
- 1 tl raastettua sitruunan kuorta
- 2 rkl sitruunamehua
Pinnalle:
- 2 dl karpaloita tai muita marjoja
Valmistusohje
1. Paloittele suklaa mikronkestävään kulhoon ja sulata aina 1–2 minuuttia kerrallaan välillä sekoitellen.
2. Vaahdota vaniljakastike sähkövatkaimella kuohkeaksi. Lisää sula suklaa samalla sähkövatkaimella vatkaten. Lisää rouhittu Dajm-suklaa.
3. Mausta mousse sitruunamehulla ja sitruunan kuoriraasteella.
4. Jaa mousse annoslaseihin tai maljoihin. Anna jähmettyä jääkaapissa. Lisää pinnalle karpaloita tai muita marjoja.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous