Daim-mousse
Muutamista aineksista syntyvä mousse maistuu vaalean suklaan ystäville.
Ainekset
- 100 g maito- tai valkosuklaata
- 1 (56 g) Dajm-patukka
- 2 1/2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
- 1 tl raastettua sitruunan kuorta
- 2 rkl sitruunamehua
Pinnalle:
- 2 dl karpaloita tai muita marjoja
Valmistusohje
Daim-mousse syntyy helposti näin:
1. Paloittele Daim-suklaa mikronkestävään kulhoon ja sulata aina 1–2 minuuttia kerrallaan välillä sekoitellen.
2. Vaahdota vaniljakastike sähkövatkaimella kuohkeaksi. Lisää sula suklaa samalla sähkövatkaimella vatkaten. Lisää rouhittu Daim-suklaa.
3. Mausta mousse sitruunamehulla ja sitruunan kuoriraasteella.
4. Jaa mousse annoslaseihin tai maljoihin. Anna jähmettyä jääkaapissa. Viimeistele Daim-mousse tarjolle ripottelemalla annosten pinnalle karpaloita tai muita marjoja.
Vinkki: Kokeile myös valkosuklaamoussea ja mansikkakastiketta.
Katso myös Kotiliesi.fi: Suklaapossu-blogissa leivottujen suosittujen sitkeiden, isojen Daim-keksien ohje.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous