Reseptit

Espressojäätelösandwichit

Teksti:
Katri Schröder

Valmistusaika

yli 2h

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

7

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 pkt (175 g) suklaakeksejä
  • 2 dl vaniljajäätelöä
  • 1 annospussi (1,8 g) espressopikakahvijauhetta

Valmistusohje

1. Nosta pieni nokare vaniljajäätelöä kuppiin ja sulata mikrossa. Sulata siihen espressokahvijauhe. Pehmennä loppu jäätelö notkeaksi ja sekoita joukkoon kahvi-jäätelöseos. Nosta jäätelö takaisin pakastimeen ja anna pakastua.

2. Jaa puolet kekseistä leikkuulaudalle. Nosta nokare jäätelöä jokaisen keksin päälle ja aseta päälle loput kekseistä. Nosta keksit pakastimeen odottamaan tarjoilua.

3. Sandwich-jäätelömuotilla jäätelöleivosten painaminen käy kätevästi. Paina ensin pohjakeksi muotin sisään. Kauhaise nokare jäätelöä päälle. Paina kansikeksi muotin sisään ja työnnä kahvalla jäätelöleivos ulos muotista.

X