11.5.2015

Fenkoli-greippisalaatti

Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

1 verigreippi tai iso appelsiini
0,5 pientä fenkolia
0.5 dl kuorittuja manteleita
0.5 rkl öljyä
ituja
basilikaa

Valmistusohje

Greippi-fenkolisalaatti on helppo ottaa työpaikalle mukaan.

Suikaloi fenkoli ilman kovaa kantaa. Paista suikaleita ja manteleita hetki öljytilkassa. Leikkaa greippi tai appelsiini viipaleiksi. Ripottele päälle idut, fenkoli, mantelit ja basilikanlehdet.

Katso myös:

Appelsiini-fenkolisalaatti

Greippisalaatti

Sitrus-fenkolisalaatti

Kotiliesi: Sitruunainen fenkolisalaatti

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi