
Fenkoli-linssilisuke
Fenkoli-linssilisuke on oiva kaveri vaikka paistetulle kalalle. Belugalinssit ja aromikas fenkoli saavat seurakseen tilliä ja sitruunaa.
Ainekset
Fenkoli-linssilisuke
- 3 dl belugalinssejä
- 6 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 1 fenkoli
- 1 rkl öljyä
- 1/4 tl suolaa
- 1 rkl kapriksia
- 1.2 rkl sitruunamehua
- 3 rkl hienonnettua tilliä
Valmistusohje
Fenkoli-linssilisuke tehdään helposti näin:
1. Huuhdo linssit siivilässä kylmällä vedellä. Halkaise fenkoli ja poista kova kanta. Leikkaa fenkoli pieniksi paloliksi.
2. Keitä linssit kasvisliemessä pakkauksen ohjeen mukaan. Paista fenkolipaloja öljyssä kunnes ne pehmenevät hieman. Mausta fenkoli suolalla, lisää pannulle kaprikset ja sitruunamehu. Valuta linssit ja lisää fenkolin sekaan pannulle. Kuumenna ja viimeistele tillillä. Tarjoa fenkoli-linssilisuke yrttivoissa paistetun siian kanssa.
Katso myös: Linssi-fenkolipata
Katso myös Kotiliesi.fi: Linssi-kasvispata
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous