Feta-mustakaaliquesadillat
Tässä perjantaiherkku vailla vertaa! Kasvisquesadillojen täytteenä on mustakaalia ja fetajuustoa.
Ainekset
Feta-mustakaaliquesadillat:
- 8 vehnätortillaa
- 200 g mustakaalia (lehtikaalikin käy)
- 1 sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 1/2 rkl öljyä
- 100 g paksoita tai kiinankaalia
- 1 dl hienonnettuja yrttejä, esimerkiksi minttua ja lehtipersiljaa
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 100 g fetajuustoa
- 2 dl mozzarellaraastetta
Valmistusohje
1. Huuhtele mustakaalit ja revi lehdet irti lehtiruodista. Hienonna lehdet. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit ja mustakaali pannulla öljyssä pehmeiksi. Hienonna paksoi, lisää se pannulle ja paista hetki. Nosta pannu syrjään ja anna seoksen hieman jäähtyä. Lisää yrtit ja mausteet.
2. Jaa kaaliseos tasaisesti neljälle tortillaletulle. Murustele päälle feta ja mozzarella. Nosta päälle toiset letut.
3. Paista jokainen täytetty lettu kuivalla, pinnoitetulla pannulla molemmin puolin muutaman minuutin ajan, kunnes juusto sulaa ja sitoo palat toisiinsa.
4. Leikkaa annospaloiksi ja nauti heti lämpiminä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous