Reseptit

Feta-mustakaaliquesadillat

12.4.2019 Teksti: Katri Schröder Kuvat: Paula Kukkonen / Otavamedia

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

4

Arvostelu

Tässä perjantaiherkku vailla vertaa! Kasvisquesadillojen täytteenä on mustakaalia ja fetajuustoa.

Ainekset

Feta-mustakaaliuesadillat:

8 vehnätortillaa
200 g mustakaalia (lehtikaalikin käy)
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 1/2 rkl öljyä
100 g paksoita tai kiinankaalia
1 dl hienonnettuja yrttejä, esimerkiksi minttua ja lehtipersiljaa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
100 g fetajuustoa
2 dl mozzarellaraastetta

Valmistusohje

1. Huuhtele mustakaalit ja revi lehdet irti lehtiruodista. Hienonna lehdet. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipu­lit ja mustakaali pannulla öljyssä pehmeiksi. Hienonna paksoi, lisää se pannulle ja paista hetki. Nosta pannu syrjään ja anna seoksen hieman jäähtyä. Lisää yrtit ja mausteet.

2. Jaa kaaliseos tasaisesti neljälle tortillaletulle. Murustele päälle feta ja mozzarella. Nosta päälle toiset letut.

3. Paista jokainen täytetty lettu kuivalla, pinnoitetulla pannulla molemmin puolin muutaman mi­nuutin ajan, kunnes juusto sulaa ja sitoo palat toisiinsa.

4. Leikkaa annospaloiksi ja nauti heti lämpiminä.

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme