Reseptit

Feta-oliivitahna

2.5.2015 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Mirva Kakko

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Feta-oliivitahna tuo Välimeren tuntua pöytään. Käytä dippinä leipätikkujen kanssa.

Ainekset

100 g fetaa
1.5 dl turkkilaista jogurttia
20 vihreää kivetöntä oliivia
mustapippuria
oreganoa
pala punaista paprikaa

Valmistusohje

 

Silppua oliivit ja murenna fetahaarukalla. Sekoita ainekset jogurttiin, mausta mustapippurilla ja oreganolla. Koristele muutamalla oliiviviipaleella ja paprikakuutioilla.

Katso myös:

Artisokka-fetatahna

Tuorejuustotahna

Tapenade eli oliivitahna

Kotiliesi: Munakoisotahna eli baba ghanoush

Julkaistu aiemmin

Lehden logo

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *