Reseptit

Fetajuustolla täytetyt kesäkurpitsat

18.6.2012 Teksti: Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Feta ja kesäkurpitsa ovat mahtipari! Tarjoa fetajuustolla täytetyt kesäkurpitsat raikkaan salaatin kanssa.

Ainekset

2 kesäkurpitsaa

täyte:

2-3 sipulia varsineen
2 tomaattia
1 rkl öljyä
1 tlk kevytfetajuustoa
hienonnettua tuoretta basilikaa
ripaus mineraalisuolaa
ripaus mustapippuria
1 dl juustoraastetta

Valmistusohje

Halkaise kesäkurpitsat, koverra sisus lusikalla pois ja hienonna se. Hienonna sipulit ja tomaatit.

Kuumenna öljy pannussa ja lisää kesäkurpitsan sisus sekä sipulit pannuun kuullottumaan. Lisää hetken päästä tomaatit ja jatka hauduttamista pari minuuttia.

Valuta fetajuusto ja lisää kuutiot pannuun. Mausta seos tuoreelle basilikalla, mineraalisuolalla ja mustapippurilla.

Pane kesäkurpitsanpuolikkaat uunivuokaan ja täytä ne. Ripottele pinnalle juustoraaste ja kypsennä 200 asteen uuninlämmössä 20–25 minuuttia. Tarjoa salaatin kanssa.

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *