Fetajuustolla täytetyt kesäkurpitsat
Feta ja kesäkurpitsa ovat mahtipari! Tarjoa fetajuustolla täytetyt kesäkurpitsat raikkaan salaatin kanssa.
Ainekset
Fetajuustolla täytetyt kesäkurpitsat
- 2 kesäkurpitsaa
täyte:
- 2-3 sipulia varsineen
- 2 tomaattia
- 1 rkl öljyä
- 1 tlk kevytfetajuustoa
- hienonnettua tuoretta basilikaa
- ripaus mineraalisuolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 dl juustoraastetta
Valmistusohje
Fetajuustolla täytetyt kesäkurpitsat tehdään näin:
- Halkaise kesäkurpitsat, koverra sisus lusikalla pois ja hienonna se. Hienonna sipulit ja tomaatit.
- Kuumenna öljy pannussa ja lisää kesäkurpitsan sisus sekä sipulit pannuun kuullottumaan. Lisää hetken päästä tomaatit ja jatka hauduttamista pari minuuttia.
- Valuta fetajuusto ja lisää kuutiot pannuun. Mausta seos tuoreelle basilikalla, mineraalisuolalla ja mustapippurilla.
- Pane kesäkurpitsanpuolikkaat uunivuokaan ja täytä ne. Ripottele pinnalle juustoraaste ja kypsennä 200 asteen uuninlämmössä 20–25 minuuttia. Tarjoa fetajuustolla täytetyt kesäkurpitsat raikkaan salaatin kanssa.
Uunissa paistuvat meheviksi myös täytetyt tomaatit, munakoisot sekä välimerelliset paprikat.
Katso myös Kotiliesi.fi: Täytetyt uunibataatit
Kommentit
Olisi kiva jos resepteissä näkyisi kalorit per 100g.
Kommentit
Olisi kiva jos resepteissä näkyisi kalorit per 100g.
Aivan loistava resepti, käytin ihan tavallista keltasipulia i kpl ja 400 gramman tölkin tomaattimurskaa tomaattien asemasta (käytin myös ihan tavallista fetajuustoa 200 grammaa kevytfetajuuston sijaan ja juustoviipaleita juustoraasteen sijaan). Olen tehnyt perunamuussin lisukkeeksi.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous