Flatbread
Kaikkea voi grillata - myös leipää! Lähi-idästä kotoisin oleva lättäleipä, flatbread sopii grilliruokien kylkeen erilaisten dippien ja tahnojen kera.
Ainekset
Flatbread:
- 2 dl vettä
- 2 dl jogurttia
- 1-2 rkl hunajaa
- 1 tl suolaa
- 1 pss (11 g) kuivahiivaa
- n. 10 dl vehnäjauhoja
Valmistusohje
1. Lämmitä vesi-jogurttiseos 42-asteiseksi ja sekoita joukkoon hunaja ja suola.
2. Lisää kuivahiiva jauhojen joukkoon ja sekoita nesteeseen. Vaivaa joukkoon loput jauhot ja anna taikinan kohota tunti.
3. Jaa taikina 8 palaan ja muotoile litteiksi ja soikeiksi leiviksi. Grillaa leivät molemmin puolin kypsiksi.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous