Reseptit 11.9.2012

Friteerattu feta (saganági)

Teksti: Arja Brück

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

noin 1 cm:n pala fetaa
1 kananmuna
2 rkl vehnäjauhoja
2 rkl korppujauhoja
öljyä paistamiseen
puolikas sitruuna

Valmistusohje

Huuhdo feta ja pyörittele se ensin vehnäjauhoissa, sen jälkeen kanamunassa ja korppujauhoissa. Lorauta öljyä pannulle ja
paista juusto kauniin ruskeaksi. Tarjoa sitruunalohkojen kanssa.

Friteerattu juusto on tuhti herkku, joten yhdestä juustopalasta riittää useallekin alkupalalautaselle.
 

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi