Mainos Reseptit

Gasthaus Juha: Down under – Friggs riisikakut

10.2.2016 Teksti: Gasthaus Juha Kuvat: Gasthaus Juha

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

2

Arvostelu

Välipalani nimi liittyy Australiaan, josta ideani juuret kumpuavat. Kuten tiedämme "Down Under" on eräs Australiasta käytettävä lempinimi.

Ainekset

4 kpl Friggs-riisikakkuja
1 rasia Valio Eila piparjuuri-tuorejuustoa
1 rasia Valio Eila mustavalkosipuli-tuorejuustoa
1 pkt pekonia
1 avokado
1 tomaatti

Valmistusohje

1. Paista pekonisuikaleet kuumalla pannulla (2 minuuttia/puoli), kunnes ne ovat kultaisen rapeita. Siirrä talouspaperin päälle kuivumaan. Kun pekoni on kuivunut, paloittele suikaleet ”grouvisti”.

2. Paloittele tomaatti ja avokado.

3. Voitele kaksi riisikakkua piparjuurituorejuustolla ja kaksi mustavalkosipulituorejuustolla.

4. Asettele riisikakkujen pinnalle tomaatti- ja avokadopalat sekä paloiteltu pekoni.

5. Mausta merisuolalla ja mustapippurilla. Tarjoile.

Gasthaus Juha –blogi osallistuu Friggsin ja Ruoka.fi:n Tuunaa riisikakku upeaksi välipalaksi –kilpailuun.