Reseptit

Gazpacho

14.8.2012 Teksti: Taina Salovaara

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Gazpacho on raikas herkku, joka valmistuu kätevästi tehosekoittimen avulla. Tarjoa valmis gazpacho jääkylmänä laseista.

Ainekset

2 isoa tomaattia
1 pieni kurkku
1 sipuli
1 vihreä paprika
8 dl tomaattimehua
3 rkl oliiviöljyä
2–3 rkl balsamicoa
3 rkl sitruunamehua
¼ tl tabascoa
2 valkosipulinkynttä
suolaa, pippuria

Valmistusohje

1. Pane ainekset tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja pyöräytä sileäksi. Tai tee gaspacho syvässä kulhossa sauvasekoittimella. Tarjoa jääkylmänä laseista.

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme