Glögibooli
Jouluinen glögi saa uutta twistiä siideristä.
Ainekset
Glögibooli
- 3 l viiniglögiä (10 %)
- 2 l kuivaa omenasiideriä
- kanelitankoja, tähtianiksia, appelsiinin siivuja
Valmistusohje
Glögibooli tehdään näin helposti:
1. Kuumenna glögi ja siideri yhdessä, mutta älä anna kiehua. Kaada booli tarjoiluastiaan, lisää mausteet ja sekoittele hieman saadaksesi maut imeytymään booliin.
2. Tarjoile nopeasti, ettei glögibooli jäähdy (tai nosta booli kuumuutta kestävässä astiassa tuikkukynttilällä lämmitettävän lämmitinosan päälle).
3. Glögimäisen boolin voi tarjota suloisen lämpimänä termoskannusta tai sitten isosta boolimaljasta – varaudu kuitenkin siihen, että kulhon äärelle syntyy helposti ruuhkaa!
Vinkki: Jos haluat tarjota boolin kanssa jotain uutta ja erilaista, laita tarjolle vaahtokarkkeja. Ne sopivat glögiboolin kumppaniksi täydellisesti!
Katso myös: Pikkujoulut – kokosimme helpot ja nopeat ohjeet makeisiin ja suolaisiin suupaloihin
Katso myös Kotiliesi.fi: Glögin lämmitys – 3 asiaa, jotka kannattaa muistaa
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous