18.4.2012

Gluteenittomat sämpylät

Teksti: Soili Soisalao

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

12

Arvostelu

Ainekset

2.5 dl maitoa
25 g hiivaa
1 tl suolaa
1 rkl psylliumin-siemenvalmistetta
2 rkl siirappia
2 rkl rypsiöljyä
2 dl quinoajauhoa
2 dl täysjyväriisijauhoa
1 dl rouhittuja saksanpähkinöitä

Valmistusohje

1. Turvota psylliumvalmiste kädenlämpöisessä maidossa, sekoita hiiva ja muut ainekset joukkoon löysähköksi taikinaksi.

2. Anna nousta puolisen tuntia, annostele voideltuihin muffinivuokiin ja paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.

590 kJ (140 kcal) 1 pala

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi