Gnocchia, kesäkurpitsaa ja rapeaa salviaa
Kääntele salviaseos ja kesäkurpitsaviipaleet gnocchien joukkoon ja raasta annosten pinnalle parmesaania.
Ainekset
Gnocchit kesäkurpitsan ja salvian kanssa
- 300 g gnocchia
- 1 pieni ja ohut kesäkurpitsa
- 2 rkl öljyä
- 1 dl tuoreita salvianlehtiä
- 50 g voita
- 1 rkl sitruunamehua
- 0.5 tl raastettua sitruunankuorta
- 0.5 tl vastajauhettua mustapippuria
- suolaa
- 1 dl raastettua parmesaania
Valmistusohje
Gnocchit kesäkurpitsan ja salvian kanssa tehdään näin nopeasti:
1. Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi. Pikapaista kesäkurpitsaviipaleet oliiviöljyssä. Keitä gnocchit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Kuumenna voi paistinpannulla, lisää salvianlehdet ja paista niitä 2-3 minuuttia eli kunnes voi ruskistuu hieman ja salvia on rapeaa. Lisää sitruunan mehu ja kuoriraaste. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele salviaseos ja kesäkurpitsaviipaleet gnocchien joukkoon. Raasta annosten pinnalle parmesaania.
Katso myös: Parasta kesäkurpitsasta: kesäkurpitsa-focaccia ja 7 muuta houkuttavaa reseptiä
Lue myös Kotiliesi.fi: Gnocchit – katso 4 helppoa tapaa tarjoilla suussa sulavat italialaisherkut!
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous