Gochujang-perunat
Tulinen korealainen chilitahna eli gochujang maustaa perunat makoisiksi. Grillissä potut saavat ihanan paahtuneen maun.
Ainekset
Gochujang-perunat:
- 8-12 keskikokoista uutta perunaa
- 1 rkl öljyä
- 1/2-1 gochujang-chilitahnaa
- 2 rkl sitruunamehua
Valmistusohje
1. Keitä perunat juuri ja juuri kypsiksi. Anna jäähtyä.
2. Sekoita öljy, chilitahna ja sitruunamehu keskenään. Sivele perunat tahnalla ja grillaa molemmin puolin kauniin ruskeiksi.
Tarjoa perunat esimerkiksi korealaisten lihavartaiden ja porkkana-kimchisalaatin kera.
Kommentit
Chilitahnan määrästä puuttuu mittayksikkö
Kommentit
Chilitahnan määrästä puuttuu mittayksikkö
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous