Reseptit

Gochujang-perunat

Tulinen korealainen chilitahna eli gochujang maustaa perunat makoisiksi. Grillissä potut saavat ihanan paahtuneen maun.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Sampo Korhonen/Otavamedia

Tulinen korealainen chilitahna eli gochujang maustaa perunat makoisiksi. Grillissä potut saavat ihanan paahtuneen maun.

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Gochujang-perunat:

  • 8-12 keskikokoista uutta perunaa
  • 1 rkl öljyä
  • 1/2-1 gochujang-chilitahnaa
  • 2 rkl sitruunamehua

Valmistusohje

1. Keitä perunat juuri ja juuri kypsiksi. Anna jäähtyä.

2. Sekoita öljy, chilitahna ja sitruunamehu keskenään. Sivele perunat tahnalla ja grillaa molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Tarjoa perunat esimerkiksi korealaisten lihavartaiden ja porkkana-kimchisalaatin kera.

X