Reseptit

Gochujang-perunat

30.6.2018 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Sampo Korhonen/Otavamedia

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos
Tulinen korealainen chilitahna eli gochujang maustaa perunat makoisiksi. Grillissä potut saavat ihanan paahtuneen maun.

Ainekset

Gochujang-perunat:

8-12 keskikokoista uutta perunaa
1 rkl öljyä
1/2-1 gochujang-chilitahnaa
2 rkl sitruunamehua

Valmistusohje

1. Keitä perunat juuri ja juuri kypsiksi. Anna jäähtyä.

2. Sekoita öljy, chilitahna ja sitruunamehu keskenään. Sivele perunat tahnalla ja grillaa molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Tarjoa perunat esimerkiksi korealaisten lihavartaiden ja porkkana-kimchisalaatin kera.

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme