Reseptit

Graavisiikatahna

18.10.2015 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Pekka Holmström/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Rapeat vohvelit valmistetaan lauantaiaamuiselle brunssille. Vohvelien kylkeen lisätään etikkasieniä ja graavisiikatahnaa, jotka viimeistelevät tämän suussa sulavan aamiasen.

Ainekset

200 g graavattua siikaa
3 rkl ranskankermaa
tilkka sitruunamehua
2 rkl silputtua tilliä
1 rkl silputtua sipulia
mustapippuria

Valmistusohje

Tarjoile graavisiikatahna rapeiden vohveleiden ja etikkasienten kanssa.

1. Leikkaa nahaton siika pieniksi paloiksi.

2. Lisää joukkoon kerma, sitruunamehu sekä tilli- ja sipulisilppu. Mausta seos mustapippurilla.

3. Leikkaa vastapaistetut vohvelit sopiviksi suupaloiksi, levitä graavisiikatahnaa palojen päälle ja asettele tarjolle.

Katso myös:

Graavisiika-kurkkutartar, Ruoka.fi

Graavisiika ja sinappikastike, Ruoka.fi

Graavisiikapyörykät, Kotiliesi.fi