Graavisiikatahna
Rapeat vohvelit valmistetaan lauantaiaamuiselle brunssille. Vohvelien kylkeen lisätään etikkasieniä ja graavisiikatahnaa, jotka viimeistelevät tämän suussa sulavan aamiasen.
Ainekset
- 200 g graavattua siikaa
- 3 rkl ranskankermaa
- tilkka sitruunamehua
- 2 rkl silputtua tilliä
- 1 rkl silputtua sipulia
- mustapippuria
Valmistusohje
Tarjoile graavisiikatahna rapeiden vohveleiden ja etikkasienten kanssa.
1. Leikkaa nahaton siika pieniksi paloiksi.
2. Lisää joukkoon kerma, sitruunamehu sekä tilli- ja sipulisilppu. Mausta seos mustapippurilla.
3. Leikkaa vastapaistetut vohvelit sopiviksi suupaloiksi, levitä graavisiikatahnaa palojen päälle ja asettele tarjolle.
Katso myös:
Graavisiika-kurkkutartar, Ruoka.fi
Graavisiika ja sinappikastike, Ruoka.fi
Graavisiikapyörykät, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous