Reseptit

Graavisiikatahna

Rapeat vohvelit valmistetaan lauantaiaamuiselle brunssille. Vohvelien kylkeen lisätään etikkasieniä ja graavisiikatahnaa, jotka viimeistelevät tämän suussa sulavan aamiasen.
Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Pekka Holmström/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 200 g graavattua siikaa
  • 3 rkl ranskankermaa
  • tilkka sitruunamehua
  • 2 rkl silputtua tilliä
  • 1 rkl silputtua sipulia
  • mustapippuria

Valmistusohje

Tarjoile graavisiikatahna rapeiden vohveleiden ja etikkasienten kanssa.

1. Leikkaa nahaton siika pieniksi paloiksi.

2. Lisää joukkoon kerma, sitruunamehu sekä tilli- ja sipulisilppu. Mausta seos mustapippurilla.

3. Leikkaa vastapaistetut vohvelit sopiviksi suupaloiksi, levitä graavisiikatahnaa palojen päälle ja asettele tarjolle.

Katso myös:

Graavisiika-kurkkutartar, Ruoka.fi

Graavisiika ja sinappikastike, Ruoka.fi

Graavisiikapyörykät, Kotiliesi.fi

X