Reseptit

Granaattiomena-vuohenjuustopalat

Granaattiomena-vuohenjuustopalat on helppotekoinen herkku. Hunajalla sivellyt vuohenjuustokiekot ja kirpakka granaattiomena ovat huippuhyvä makupari.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Tommi Tuomi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Granaattiomena-vuohenjuustopalat:

  • 2 pötköä vuohenjuustoa
  • 2-3 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 dl granaattiomenan siemeniä
  • mustapippuria

Valmistusohje

Granaattiomena-vuohenjuustopalat tehdään helposti näin:

1. Leikkaa vuohenjuusto 1,5 cm paksuiksi viipaleiksi ja asettele ne leivinpaperilla peitetylle uunipellille.

2. Valuta päälle oliiviöljy ja hunaja.

3. Paahda juustoviipaleita 225-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia, niin että ne pysyvät muodossaan mutta sulavat ja saavat väriä.

4. Jäähdytä ja nostele viipaleet tarjoiluvadille. Ripottele pinnalle granaattiomenan siemenet ja viimeistele granaattiomena-vuohenjuustopalat mustapippurilla.

Katso myös: Punajuuri-vuohenjuustosuupalat

Katso myös Kotiliesi.fi: Persimon-vuohenjuustoleipä

X