
Ainekset
- n. 300 g Nachoja
Kuorrutus
- 150 g raastettua cheddar-juustoa
- 200 g maustettua ranskankermaa (maun mukaan)
Salsa
- 200 g minitomaatteja
- 1 pieni punainen chilipalko
- 1 pieni punasipuli
- ½ dl hienonnettua korianteria
- ½ dl hienonnettua lehtipersiljaa
- 1 dl jalapenoviipaleita
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 limetinmehu
- suolaa ja mustapippuria
- ripaus sokeria
Valmistusohje
1. Sekoita cheddarjuustoraaste ja maustettu ranskankerma.
2. Lohko minitomaatit ja hienonna chilipalko sekä sipuli. Sekoita kaikki salsan ainekset ja tarkista maku. Lisää suolaa, mustapippuria ja sokeria maun mukaan.
3. Kaada puolet nachoista uunivuokaan ja lisää päälle puolet juusto-ranskankermaseoksesta ja salsasta. Lisää loput nachot, salsa ja loppu juustoseos.
4. Gratinoi 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia ja tarjoile.
Katso myös:
Salsa brava eli tulinen tomaattikastike Ruoka.fi
Meksikolaiset burritot Ruoka.fi
Kalatacot Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous