Reseptit

Greippimojito

18.4.2014 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Kari Hautala

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

1

Arvostelu

Ainekset

puolikas lime
viipale greippiä
10 tuoretta mintunlehteä
10 rkl sokeria
50 dl vaaleaa rommia
250 dl tuorepuristettua greippimehua
10 tl limetin mehua
50 dl soodaa
jäitä

Valmistusohje

Greippimojito on täydellisen raikas aloitus pääsiäis­aterialle ja muihinkin keväisiin ruokajuhliin.

1. Mittaa korkeaan ja kapeaan kulhoon limetin puolikas lohkoina, greippiviipale, mintunlehdet ja sokeri.

2. Möyhennä seosta perunanuijalla, puukauhalla tai vastaavalla niin, että mehu irtoaa sitruksista ja maut yhdistyvät.

3. Lisää rommi, greippimehu ja limettimehu. Sekoita ja siivilöi seos lasiin.

4. Täytä lasi soodalla ja jääkuutioilla. Tarjoile heti.

Kommentit (1)

Onkohan tässä hieman mennyt määrät sekaisin 😀 5 litraa rommia, 25 litraa greippimehua? 50 senttilitraakin on pullollinen rommia, joten ei tämä oikein yhdeltä annokselta vaikuta. Hauskat juhlat tällä drinkillä taatusti irtoaa!




2



0

Onkohan tässä hieman mennyt määrät sekaisin 😀 5 litraa rommia, 25 litraa greippimehua? 50 senttilitraakin on pullollinen rommia, joten ei tämä oikein yhdeltä annokselta vaikuta. Hauskat juhlat tällä drinkillä taatusti irtoaa!




2



0

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *