3.5.2012

Grillattu entrecôte Argentiinan tyyliin

Teksti: Raija Uljas

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

3–4 cm:n paksuinen entrecôte eli välikyljys syöjää kohti
oliiviöljyä
suolaa
pippuria
jauhettua chiliä

Valmistusohje

Anna pihvien lämmetä huoneenlämmössä tunti, pari ennen grillaamista.

Kuivaa lihat hyvin talouspaperiin. Sipaise ne kevyesti öljyllä ja mausta suolalla, pippurilla ja chilillä.

Grillaa hyvällä hiilloksella tai grillipannulla molemmin puolin. Laske aikaa minuutti jokaista lihan paksuussenttiä kohti. Anna vetäytyä löyhässä foliopaketissa grillin laidalla 10 minuuttia.

Perinteinen maustekastike chimichurri ja vihreä salaatti riittävät lisäkkeeksi.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *