Grillattu entrecôte Argentiinan tyyliin
Entrecôte eli välikyljys valmistetaan Argentiinan tyyliin siten, että liha paistetaan öljyssä, suolassa, pippurissa sekä jauhetussa chilissä.
Ainekset
- 3–4 cm:n paksuinen entrecôte eli välikyljys syöjää kohti
- oliiviöljyä
- suolaa
- pippuria
- jauhettua chiliä
Valmistusohje
Anna pihvien lämmetä huoneenlämmössä tunti, pari ennen grillaamista.
Kuivaa lihat hyvin talouspaperiin. Sipaise ne kevyesti öljyllä ja mausta suolalla, pippurilla ja chilillä.
Grillaa hyvällä hiilloksella tai grillipannulla molemmin puolin. Laske aikaa minuutti jokaista lihan paksuussenttiä kohti. Anna vetäytyä löyhässä foliopaketissa grillin laidalla 10 minuuttia.
Perinteinen maustekastike chimichurri ja vihreä salaatti riittävät lisäkkeeksi.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous