Reseptit

Grillattu entrecôte Argentiinan tyyliin

3.5.2012 Teksti: Raija Uljas

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Kiitos
Entrecôte eli välikyljys valmistetaan Argentiinan tyyliin siten, että liha paistetaan öljyssä, suolassa, pippurissa sekä jauhetussa chilissä.

Ainekset

3–4 cm:n paksuinen entrecôte eli välikyljys syöjää kohti
oliiviöljyä
suolaa
pippuria
jauhettua chiliä

Valmistusohje

Anna pihvien lämmetä huoneenlämmössä tunti, pari ennen grillaamista.

Kuivaa lihat hyvin talouspaperiin. Sipaise ne kevyesti öljyllä ja mausta suolalla, pippurilla ja chilillä.

Grillaa hyvällä hiilloksella tai grillipannulla molemmin puolin. Laske aikaa minuutti jokaista lihan paksuussenttiä kohti. Anna vetäytyä löyhässä foliopaketissa grillin laidalla 10 minuuttia.

Perinteinen maustekastike chimichurri ja vihreä salaatti riittävät lisäkkeeksi.

Julkaistu aiemmin

suomen-kuvalehti

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme