
Grillattu maissi
Grillattu maissi valmistuu näppärästi pizzauunissa. Raikas sitrusmarinadi ja raastettu parmesaanijuusto antavat maissille oivan maun.
Ainekset
Grillattu maissi
- 4 esikeitettyä maissia
- 1/2 dl oliiviöljyä
- 1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
- 1 1/2 rkl hunajaa
- 1/2 dl lehtipersiljaa hienonnettuna
- 1/2 dl minttua hienonnettuna
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
Pinnalle
- 50 g parmesaanijuustoa raastettuna
- 3 rkl kuivattua paahdettua sipulia murskattuna
Valmistusohje
Grillattu maissi tehdään helposti näin:
1. Kuivaa maissit talouspaperilla.
2. Nosta maissit valurautaiseen pannuun tai vuokaan. Grillaa maisseja 350-asteisessa pizzauunissa noin 1 minuutti. Kääntele maisseja noin 20 sekunnin välein.
3. Sekoita oliiviöljy, sitruunan raastettu kuori ja mehu, hunaja ja tuoreet yrtit kulhossa. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
4. Kääntele kuumat maissit marinadissa ja nosta ne tarjoiluvadille.
5. Sekoita parmesaaniraaste ja murskattu sipulirouhe keskenään. Ripottele seos maissien pinnalle ennen tarjoamista.
Katso myös: Paahdetut maissintähkät
Katso myös Kotiliesi.fi: Parmesaani-valkosipuligrillatut maissit
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous