Grillattu porsaanfilee ja kasviscouscous
Tarjoa grillattu porsaanfilee raikkaan kasviscouscousin kanssa.
Ainekset
- 1 porsaan sisäfilee
- 1 rkl öljyä
- 2-3 rkl pintaan hierottavaa grillimausteseosta
Kasviscouscous
- 3 nippusipulia varsineen
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 1 Kesäkurpitsa
- 1 paprika
- öljyä
- 4 dl kasvislientä
- 2 dl couscousia
- yhden sitruunan mehu
- mineraalisuolaa ja rouhittua mustapippuria
Lisäksi
- rucolaa tai muuta salaattia
Valmistusohje
Hiero lihan pintaan öljy ja mausteseos. Kypsennä fileetä grillissä tai parilapannulla noin 15 minuuttia silloin tällöin käännellen niin, että pinta saa kauniin värin ja liha kypsyy sisältä.
Hienonna sipulit. Kuori ja paloittele valkosipulinkynnet. Huuhdo ja paloittele kesäkurpitsa. Huuhdo ja halkaise paprika. Poista siitä kanta sekä siemenet ja paloittele paprikanpuolikkaat.
Kuumenna tilkka öljyä muurinpohjapannussa tai paistinpannussa. Lisää kaikki kasvikset ja kypsennä niitä noin viisi minuuttia.
Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi. Lisää couscous ja anna seistä kannen alla viisi minuuttia. Sekoita kaikki kasvikset couscousin joukkoon. Mausta seos sitruunamehulla sekä maun mukaan mineraalisuolalla ja mustapippurilla.
Annostele couscous ja salaatti tarjolle ja viipaloi liha päälle. Voit ripotella mausteeksi tuoreita yrttejä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous