Grillattu siika
Grillattu siika maustetaan välimerellisin makuvivahtein tomaatilla, yrteillä ja nippusipulilla.
Ainekset
Grillattu siika
- n. 500 g siikafileetä
- 1/2 tl suolaa
- 2 tl Välimeren yrttisekoitusta
- 2 tomaattia
- 1-2 nippusipulia varsineen
- 1 rkl oliiviöljyä
LIsäksi
- 1 sitruuna
Valmistusohje
Grillattu siika tehdään helposti näin:
1. Nypi siikafileestä pois ruodot. Laita kala kuumuutta kestävään astiaan, kuten foliovuokaan. Mausta suolalla ja yrttimausteseoksella. Anna kalan maustua hetki.
2. Hienonna tomaatit ja sipuli. Levitä seos kalan pinnalle. Valuta päälle oliiviöljy.
3. Laita kala grillin yläritilän päälle, sulje grillin kansi ja kypsennä kalaa noin 20 minuuttia.
Katso myös: Grillataan kalaa! Näillä ohjeilla onnistut niin vartaiden, fileiden kuin kokonaisenkin kalan grillauksessa
Katso myös Kotiliesi.fi: Grillattu kala kahdeksalla tavalla – katso grillaajan parhaat kalaohjeet
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous