Reseptit

Grillattu, soijamarinoitu karitsankare

Grillattu, soijamarinoitu karitsankare saa makua ketjap manis- kastikkeesta ja oluesta.

Teksti:
Jouni Flinkkilä
Kuvat:
Colourbox

Valmistusaika

yli 2h

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Grillattu karitsankare

  • 2 karitsankaretta
  • 1/2 dl makeaa soijaa (ketjap manis)
  • 1 pullo voimakasta vaaleaa olutta (esim. Rokrammi pils)

Valmistusohje

Grillattu karitsankare valmistuu näin:

Poista kareesta rasva ja kalvot. Leikkaa kyljyksiksi luiden välistä. Sekoita marinadiainekset. Kyljykset saavat olla huoneenlämmössä marinadissa noin kaksi tuntia.

Grillaa kyljyksiä kolmisen minuuttia puoleltaan kuumassa grillissä. Koristele grillattu karitsankare tuoreella timjamilla ja tarjoa se vaikkapa ratatouillen kanssa.

Katso myös Kotiliesi.fi: 4 vaihtoehtoa perinteiselle lampaanpaistille

X