Grillattu teriyakilohi
Tiesitkö, että Japanista peräisin oleva teriyakilohi maistuu parhaiten ihanan viileän jogurttikastikkeen kanssa. Tässä reseptissä saat ohjeet molemmille.
Ainekset
- 4 palaa lohi- tai kirjolohifileetä
- 1 dl Teriyakikastiketta
Valmistusohje
Teriyakilohi tuo tuulahduksen Japanista.
Pane lohipalat kulhoon ja kaada teriyakikastike päälle. Anna maustua jääkaapissa 2-3 tuntia.
Valuta kalasta enin kastike pois ja grillaa kalapaloja molemmilta puolilta 5–8 minuuttia. Voitele kalapaloja grillauksen aikana kastikkeella.
Vihje: Tarjoa kalan kanssa jogurttikastiketta.
Sekoita keskenään neljä desilitraa maustamatonta jogurttia, nippu hienonnettuja kevätsipuleita, desilitra hienonnettuja tuoreita yrttejä ja kolme murskattua valkosipulinkynttä. Mausta kastike maun mukaan sitruunamehulla,
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous