Reseptit 22.6.2012

Grillattua bataattia, parsaa ja tofua

Teksti: Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

1 bataatti (noin 500 g)
400 vihreää parsaa
1 pkt tofua
öljyä
sitruunalla maustettua sormisuolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Grillattu bataatti, parsa ja tofu maistuvat sellaisinaan tai muiden grilliruokien lisäkkeenä.

Huuhdo bataatti ja leikkaa se parin sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Huuhdo parsat ja leikkaa niiden tyvestä pieni pala pois. Leikkaa tofu viipaleiksi.

Voitele bataattiviipaleet, parsat ja tofuviipaleet öljyllä ja grillaa niitä noin viisi minuuttia.

Mausta kaikki grillatut ainekset maun mukaan sormisuolalla ja mustapippurilla.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi