Grillattua broileria ja pyttipannua
Tarkoile kesäiseksi ateriaksi grillattua broileria ja pyttipannua.
Ainekset
- 4 broilerin rintafileetä
- 2 rkl aprikoosihilloa
- 1 rkl rypsiöljyä
- 0.3 tl yrttiseosta
- ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
kesän pyttipannu
- 8 keitettyä varhaisperunaa
- 1 kesäsipuli varsineen
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 nippu varhaisporkkanoita
- 100 g sokeriherneenpalkoja
- 1-2 rkl rypsiöljyä
- ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
- herneenversoja
Valmistusohje
1. Nosta broilerinfileet huoneenlämpöön tuntia ennen kypsentämistä. Sekoita kulhossa aprikoosihillo ja öljy.
2. Pilko keitetyt ja jäähdytetyt perunat. Pilko sipuli varsineen. Murskaa ja hienonna valkosipulinkynnet. Rapsuta porkkanat puhtaiksi ja pilko. Puhdista sokeriherneenpalot.
3. Grillaa broilerit molemmin puolin kypsiksi. Sivele päälle hilloseosta ja mausta fileet yrttimausteella, suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Nosta fileet vadille ja peitä foliolla. Anna vetäytyä 5 minuuttia.
4. Kuumenna muurikalla loraus öljyä ja vokkaa kasvikset napakan kypsiksi. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Koristele annokset herneenversoilla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous