Grillattua fetajuustoa ja pikkuporkkanoita
Grillatut porkkanat muuttuvat meheviksi ja makeiksi. Erityisen maukkaita ne ovat kirpeän suolaisen grillatun fetajuuston kera. Tämä ruoka onnistuu hienosti myös uunissa!
Ainekset
Grillattua fetajuustoa ja pikkuporkkanoita:
- 1 folioarkki
- 200 g fetajuustoa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 sitruunan raastettu kuori ja
- 1/2 mehu
- 2 rkl hienonnettua tuoretta timjamia
- 1/2 tl chilirouhetta
- ripaus mustapippuria
- 2 tl hunajaa
- 200 g pieniä ohuita porkkanoita
Valmistusohje
1. Nosta fetapala folioarkille.
2. Sekoita kulhossa oliiviöljy, sitruunan kuoriraaste ja mehu, timjami, chilirouhe, mustapippuri ja hunaja. Valuta seos fetajuuston päälle.
3. Taittele folio kiinni ja nosta paketti grilliin.
4. Pese ja kuivaa porkkanat ja nosta myös ne grilliin.
5. Grillaa juustoa 10–15 minuuttia ja porkkanoita saman verran.
6. Jaa porkkanat lautasille ja lusikoi päälle grillattua fetajuustoa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous