Reseptit

Grillattua fetajuustoa ja pikkuporkkanoita

9.11.2018 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Pekka Nieminen / Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

4

Arvostelu

Grillatut porkkanat muuttuvat meheviksi ja makeiksi. Erityisen maukkaita ne ovat kirpeän suolaisen grillatun fetajuuston kera. Tämä ruoka onnistuu hienosti myös uunissa!

Ainekset

Grillattua fetajuustoa ja pikkuporkkanoita:

1 folioarkki
200 g fetajuustoa
2 rkl oliiviöljyä
1 sitruunan raastettu kuori ja
1/2 mehu
2 rkl hienonnettua tuoretta timjamia
1/2 tl chilirouhetta
ripaus mustapippuria
2 tl hunajaa
200 g pieniä ohuita porkkanoita

Valmistusohje

1. Nosta fetapala folioarkille.

2. Sekoita kulhossa oliiviöljy, sitruunan kuoriraaste ja mehu, timjami, chilirouhe, mustapippuri ja hunaja. Valuta seos fetajuuston päälle.

3. Taittele folio kiinni ja nosta paketti grilliin.

4. Pese ja kuivaa porkkanat ja nosta myös ne grilliin.

5. Grillaa juustoa 10–15 minuuttia ja porkkanoita saman verran.

6. Jaa porkkanat lautasille ja lusikoi päälle grillattua fetajuustoa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme