21.5.2012

Grillatut broilerinfileet

Teksti: Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

yli 2h

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

4 broilerin rintafileetä

marinadi:

1 sitruunan mehu
3 rkl öljyä
3 murskattua valkosipulinkynttä
1 hienonnettu chili
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl hienonnettua tuoretta rosmariinia

pinnalle:

meri- tai mineraalisuolaa

Valmistusohje

Pane broilerin rintafileet reunalliseen astiaan. Sekoita kaikki marinadin aineet ja kaada marinadi broilerin rintafileiden päälle. Peitä astia ja anna maustua pari tuntia.

Ota broilerin rintafileet astiasta pois ja anna lämmetä huoneenlämpöisiksi. Nosta fileet öljytylle ritilälle, parilalevylle tai vuolukiven päälle ja grillaa molemmilta puolilta noin viisi minuuttia. Mausta ruskistunut pinta maun mukaan suolalla.

Tarjoa keitetyn pastan tai vihannesriisin ja salaatin kanssa.

Kommentit (1)

Itse tykkäsin voimakkaasta sitruunanmausta tässä, mutta lapselta jäi kyllä syömättä.




0



0

Itse tykkäsin voimakkaasta sitruunanmausta tässä, mutta lapselta jäi kyllä syömättä.




0



0

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi