Grillatut broilerinkoivet marokkolaisittain
Ainekset
- 4 broilerinkoipea
- 2 dl jogurttia
- 1 rkl harissatahnaa
- 1 dl suikaloitua minttua
- 1 rkl jauhettua juustokuminaa
- suolaa, mustapippuria
Voiteluun
- öljyä
Valmistusohje
1. Leikkaa broilerinkoipien nahkapuolelle noin puolen sentin syvyisiä viiltoja. Sekoita jogurttiin harissa, minttu ja juustokumina. Mausta suolalla ja pippurilla. Pane koivet muovipussiin ja kaada päälle marinadi. Anna maustua jääkaapissa vähintään 4 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.
2. Ota koivet marinadista ja pyyhkäise ne puhtaiksi talouspaperilla. Sivele koivet öljyllä ja grillaa hyvällä hiilloksella noin puoli tuntia.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous