8.5.2012

Grillatut broilerinkoivet marokkolaisittain

Teksti: Taina Salovaara

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

4 broilerinkoipea
2 dl jogurttia
1 rkl harissatahnaa
1 dl suikaloitua minttua
1 rkl jauhettua juustokuminaa
suolaa, mustapippuria

Voiteluun

öljyä

Valmistusohje

1. Leikkaa broilerinkoipien nahkapuolelle noin puolen sentin syvyisiä viiltoja. Sekoita jogurttiin harissa, minttu ja juustokumina. Mausta suolalla ja pippurilla. Pane koivet muovipussiin ja kaada päälle marinadi. Anna maustua jääkaapissa vähintään 4 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

2. Ota koivet marinadista ja pyyhkäise ne puhtaiksi talouspaperilla. Sivele koivet öljyllä ja grillaa hyvällä hiilloksella noin puoli tuntia.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi