Reseptit

Grillatut hedelmät

Grillattuihin hedelmiin et tarvitse välttämättä grilliä, sillä jälkiruoka valmistuu hyvin myös uunissa. Makusi mukaan voit valmistaa herkun tuoreista aprikooseista tai nektariineista.

Teksti:
Taina Salovaara

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 8 tuoretta aprikoosia tai 4 nektariinia
  • 2 rkl vaahterasiirappia tai juoksevaa hunajaa
  • 2 rkl voita

Valmistusohje

Grillatut hedelmät ovat raikas lopetus grilli-illalle. Hedelmät syntyvät joko ulkona grillissä tai uunissa uunivastuksen alla.

1. Halkaise hedelmät pitkittäin. Poista kivet. Pane kuoppaan nokare voita ja valuta pinnalle vaahterasiirappia tai hunajaa. Grillaa hedelmiä grillissä tai uunivastuksen alla, kunnes pinta saa vähän väriä.

X