Grillatut hunajahedelmät ja rosmariinijäätelö
Banaani, päärynä ja nektariini saavat ihanaa makeutta hunajasta ja grillaamisesta. Tarjoa rosmariinijäätelön kera.
Ainekset
hunajahedelmät:
- 2 kpl banaania
- 2 kpl päärynää tai omenaa
- 3 kpl nektariinia
- 1 rkl voita (margariinia rasvaa 60%)
- 1 rkl hunajaa
rosmariinijäätelö:
- 0.5 l vanilijajäätelöä (rasvaa 4,5%)
- 1 oksa tuoretta rosmariinia
Valmistusohje
- Kuori banaanit ja leikkaa reiluiksi paloiksi. Huuhtele päärynät, leikkaa lohkoiksi ja poista siemenkodat. Huuhtele nektariinit, halkaise, poista kivet ja leikkaa lohkoiksi.
- Kuumenna voi > margariini muurikkapannulla. Lisää hedelmät ja valuta päälle hunaja. Paista välillä käännellen muutama minuutti, kunnes hedelmät ovat hiukan pehmenneet ja saaneet väriä.
- Sekoita hieman pehmenneen jäätelön joukkoon hienonnetut rosmariinin lehdet. Tarjoile jäätelö lämpimien hedelmien kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous