Reseptit

Grillatut hunajapersikat

Kun persikat saavat grillissä lämpöä, niiden oma makeus oikein puhkeaa kukkaan. Annoksen viimeistelevät vaniljajäätelö ja tuoreet vadelmat.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Pekka Holmström/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 6 kypsää persikkaa tai nektariinia
  • 2 rkl voita
  • 2 rkl hunajaa
  • ripaus kanelia
  • 6 palloa vaniljajäätelöä
  • kourallinen tuoreita vadelmia

Valmistusohje

1. Halkaise hedelmät ja poista kivet.

2. Sulata voi ja hunaja pienessä kattilassa tai mikrossa. Sekoita joukkoon kaneli.

3. Pyörittele persikan puolikkaat seoksessa ja grillaa niitä niin, että ne saavat lämpöä ja pehmenevät hieman.

4. Nostele puolikkaat lautasille ja lisää päälle vaniljajäätelö sekä muutama vadelma. Tarjoile heti.

Grillatut hedelmät maistuvat ihanilta:

985922-ananas,590.jpg

Grillattua ananasta ja melonisalaattia

738533-grillatuthedelmat_2048.jpg

Grillatut hedelmät

964186-mansikkagranita.jpg

Minttusokerilla maustetut mansikat ja sitruunagranita

Kotiliesi.fi: Karamellisoitu verigreippi

X