Reseptit 19.4.2012

Grillatut kanankoivet piri piri (Frango no churrasco com piri piri)

Teksti: Raija Uljas

Valmistusaika

vähintään vuorokausi

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

16 broilerin koipea
6 dl piri piri -kastiketta
1 hienonnettu valkosipulin kynsi
suolaa ja mustapippuria
4 rkl voita

Valmistusohje

Pane broilerin koivet kaksinkertaiseen muovipussiin ja kaada päälle 5 dl piri piri -kastiketta. Sulje pussi ja anna maustua 8–10 tuntia pussia silloin tällöin käännellen.

Valuta koivet. Ripottele niille suolaa ja mustapippuria. Sekoita loput 1 dl kastikkeesta, hienonnettu valkosipulin kynsi ja sulatettu voi.

Grillaa koivet hitaasti kauniin ruskeiksi voidellen niitä silloin tällöin voi-kastikeseoksella.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi