Grillatut lampaankyljykset
Mausta kyljykset maun mukaan sormisuolalla ja tuoreella mintulla.
Ainekset
- 8-12 lampaankyljystä
mausteseos:
- 1 rkl korianterinsiemeniä
- 1 rkl fenkolinsiemeniä
- 1 tl aniksensiemeniä
- 1 tl juustokuminansiemeniä (jeeraa)
- 1 tl kokonaisia mustapippureita
- 1 tl fariinisokeria
- 1 sitruunan kuori
lisäksi:.
- sitruuna-oliiviöljyä tai sitruuna-avokadoöljyä
- sormisuolaa
- tuoretta minttua
Valmistusohje
Tee ensin mausteseos. Jauha kaikki aineet hienoksi maustemyllyssä tai tehosekoittimessa. Hiero mausteseos kyljysten pintaan.
Nosta kyljykset grilliin ja kypsennä niitä muutama minuutti molemmilta puolilta, kunnes ne ovat pinnalta kauniin värisiä ja sisältä punertavia.
Ota kyljykset grillistä pois ja pirskota niille öljyä. Mausta kyljykset maun mukaan sormisuolalla ja tuoreella mintulla.
Tarjoa kikherneillä höystetyn couscous-salaatin kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous