Reseptit

Grillatut lohipihvit

Grillatut lohipihvit valmistuvat käden käänteessä.
Teksti: Sirkka Hirvonen Kuvat: Colourbox

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 4 (à 150-200 g) kirjolohi- tai lohikyljystä tai -perhosta
  • 1 dl thaimaalaista kalakastiketta
  • 1 rkl sitrus-grillausmaustetta
  • sitruunapippuria

Valmistusohje

Osta neljä kalakyljystä tai pala kalafileetä ja leikkaa se neljään osaan. Leikkaa kalapalat edelleen keskeltä nahkaan asti ja taivuta keskeltä ulospäin.

Voitele pihvit kalakastikkeella, mausta grillausmausteella ja halutessasi sitruunapippurilla.

Kypsennä pihvit vuolukivellä tai pane ne halsteriin ja grillaa molemmilta puolilta 5–8 minuuttia paksuuden mukaan.

X