8.5.2012

Grillipihvit

Teksti: Anna.fi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

4 paksua T-luupihviä
suolaa
mustapippuria

Valmistusohje

1. Ota liha jääkaapista 2 tuntia ennen grillaamista. Sytytä ajoissa runsas hiillos. Aseta grilliritilä 10 cm:n päähän hiilloksesta.

2. Pane pihvi kunnolla hehkuvan hiilloksen päälle ja grillaa noin 5 minuuttia/puoli. Käännä pihvi ja mausta suolalla ja pippurilla. Grillaa edelleen noin 5 minuuttia ja käännä sekä mausta grillattu puoli vielä uudelleen. Nosta pihvi puulaudalle ja anna levähtää hetki. Leikkaa liha viipaleiksi ja nosta lämmitetyille lautasille.

Pihvin kanssa maistuvat ranskalaiset perunat ja vihreä salaatti.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi