Mainos Reseptit

Habanerokitchen: Rommirusina-mascarponevaahto

30.10.2015 Teksti: Habanerokitchen

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Todella helppo ja edullinen jälkiruoka, joka ei sisällä lisättyä sokeria. Olkaa hyvä.

Ainekset

2.5 dl vettä
2 dl Sun-Maid -rusinoita
250 g mascarpone-juustoa
2 dl kuohukermaa
3 rkl rommiaromia

tai:

n. 1 rkl tummaa rommia

Valmistusohje

 

Laita rusinat ja vesi kattilaan. Anna kiehua noin 10 minuuttia, välillä sekoitellen. Lisää rommiaromia 3 rkl tai aitoa rommia 1 rkl sekaan ja sekoita kunnolla.

Aja sauvasekoittimella tai blenderillä hilloksi.

Sekoita Mascarponejuusto kuohkeaksi. Vatkaa kerma vaahdoksi toisessa kulhossa. Kun rusinahillo on jäähtynyt, lisää kerroksittain kaikkia sekaisin. Jätä hieman kermavaahtoa tarjoiluun.

Vatkaa nyt kaikki sekaisin. Laita tarjoiluastiaan ja nokare kermavaahtoa pinnalle.

Habanerokitchen-blogi osallistuu Sun-Maidin ja Ruoka.fi:n 100 tapaa käyttää rusinaa -kilpailuun.

Äänestä paras rusinaresepti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *