Halloumicouscoussalaatti
Aurinkokuivattujen tomaattien öljymarinadi maustaa kuskuksen ja tekee siitä mehevän. Paista halloumikuutiot kuumalla pannulla pikaisesti, jolloin pinnasta tulee ruskean rapea ja juusto pysyy kasassa.
Ainekset
Halloumi-couscoussalaatti:
- 2 dl täysjyväcouscousia
- 3 dl kasvislientä
- 3 rkl aurinkokuivattujen tomaattien öljymarinadia
- 2 rkl sitruuna- tai limettimehua
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 8 aurinkokuivattua tomaattia
- 1 dl hienonnettua persiljaa
- 1-2 kevätsipulia
- 1 ruukku rapeaa salaattia
- 200 g halloumijuustoa
- 1 rkl öljyä
Valmistusohje
1. Mittaa cousocus kulhoon. Kaada päälle kuuma kasvisliemi. Anna turvota 5 minuuttia. Sekoita joukkoon aurinkokuivattujen tomaattien öljymarinadi ja sitruunamehu.
2. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit. Viipaloi aurinkokuivatut tomaatit. Hienonna persilja ja kevätsipulit. Sekoita tomaatit, aurinkokuivatut tomaatit, persilja ja kevätsipulit kuskuksen joukkoon. Huuhtele ja levitä salaatinlehdet laakealle vadille. Kaada päälle couscousseos.
3. Leikkaa halloumi kuutioiksi. Kuumenna öljy paistinpannulla. Paista halloumia kuumalla pannulla sekoitellen, kunnes se on hieman ruskistunut. Sekoita salaatin joukkoon.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous