Halstratut silakat japanilaisittain
Mausta halstratut silakat japanilaisittain soija-wasabiliemessä.
Ainekset
Halstratut silakat japanilaisittain
- 16–20 halstrattua silakkaa
Liemi
- 1 sitruunan mehu
- 0.5 dl soijaa
- 0.5 dl öljyä
- 1 tl sokeria
- 1–2 tl wasabia
Valmistusohje
Halstratut silakat japanilaisittain tehdään näin:
1. Lado silakat vieri viereen laakealle vadille. Sekoita mausteliemen ainekset keskenään ja kaada kalojen päälle. Anna maustua jääkaapissa jonkin aikaa. Käännä silakat kerran maustumisen aikana.
2. Tarjoa japanilaisittain halstratut silakat hyvän leivän kanssa.
Saatat pitää myös thaityyliin valmistetuista silakoista, harissa-silakoista tai wasabilla maustetuista silakoista.
Katso myös Kotiliesi.fi: Halstratut thai-silakat
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous