Halstratut silakat japanilaisittain
Reseptit

Halstratut silakat japanilaisittain

Mausta halstratut silakat japanilaisittain soija-wasabiliemessä.
Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Halstratut silakat japanilaisittain

  • 16–20 halstrattua silakkaa

Liemi

  • 1 sitruunan mehu
  • 0.5 dl soijaa
  • 0.5 dl öljyä
  • 1 tl sokeria
  • 1–2 tl wasabia

Valmistusohje

Halstratut silakat japanilaisittain tehdään näin:

1. Lado silakat vieri viereen laakealle vadille. Sekoita mausteliemen ainekset keskenään ja kaada kalojen päälle. Anna maustua jääkaapissa jonkin aikaa. Käännä silakat kerran maustumisen aikana.

2. Tarjoa japanilaisittain halstratut silakat hyvän leivän kanssa.

Saatat pitää myös thaityyliin valmistetuista silakoista, harissa-silakoista tai wasabilla maustetuista silakoista.

Katso myös Kotiliesi.fi: Halstratut thai-silakat

X