Reseptit

Hanna Gullichsenin maalaisomeletti

Chorizo-makkaraa, perunaa ja paprikaa. Näistä aineksista syntyy ihana täyte maalaisomeletille.

Teksti:
Hanna Gullichsen
Kuvat:
Ari Heinonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 paprika
  • 1 chorizo- tai lammasmakkara viipaloituna
  • oliiviöljyä
  • 2 keitettyä, pilkottua perunaa
  • voita
  • 4 kananmunaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

Herkullinen maalaisomeletti valmistuu puolessa tunnissa ja kätkee sisäänsä chorizo-makkaraa, paprikaa ja perunaa. Täydellinen ateria.

1. Laita pannulle tilkka oliiviöljyä, paista paprikoita ja makkaroita kymmenisen minuuttia. Kaada paistetut paprikat ja makkarat kuutioitujen perunoiden sekaan ja laita tämä täyte hetkeksi sivuun.

2. Riko kulhoon kananmunat, lisää ripaus suolaa ja mustapippuria. Vatkaa munien rakenne rikki. Laita paistinpannu hellalle lämpenemään, lisää pannulle nokare voita. Kaada munamassa pannuun ja sekoittele puukauhalla alussa hetken verran. Anna omeletin hyytyä minuutin verran, kaada päälle täyte. Paista vielä hetkinen miedolla keskilämmöllä, kunnes omeletti on hyytynyt. Kumoa omeletti lautaselle siten, että paistopinta jää yläpuolelle. Omeletti on herkullinen jäähtyneenä.

Lisää Hannan reseptejä Safkaa-blogissa.

X