Reseptit

Hedelmä-juustovartaat

Superhelppo ja maukas jälkkäri syntyy vartaaseen pujotelluista hedelmistä marjoista ja juustosta, joita voi dippailla vaniljakastikkeeseen.

Teksti:
Sirkka Hirvonen
Kuvat:
Seppo Saarentola

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • mansikoita
  • melonia
  • kiiviä tai viinirypäleitä
  • juustokuutioita
  • puuvartaita

Lisäksi:

  • vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Valmistusohje

 

1. Puhdista mansikat. Kuori ja paloittele meloni sekä kiivit, jos käytät niitä. Huuhdo viinirypäleet.

2. Pujota aineet vuorotellen vartaisiin.

3. Vatkaa vanilliinikastike vaahdoksi ja pakkaa erilliseen rasiaan.

X